O NAMA


Obiteljsko gospodarstvo s tradicijom pčelarenja duljom od 100 godina !!! 

 

Pčelarstvo Dobranic

 

Obitelj Dobranić ima tradiciju pčelarenja dulju od 100 godina. Naš pradjed Ivan Dobranić (rodom iz Žiškovca) počeo se baviti pčelarstvom za vlastite potrebe u pletarama. Svoje znanje, ljubav i tradiciju prenio je na svog sina Ivana Dobranića koji pčelari sa AŽ košnicama i nešto pletara na stacioniranom pčelinjaku. Tradicija se dalje nastavlja na četiri unuka Josipa, Viktora, Rudolfa i Zdravka koji prethode selećem pčelarstvu. Oni svoju ljubav prenose na svoju djecu tako da sam ja Danijel Dobranić sa svoja dva bratića Alena i Alena četvrta generacija pčelara u obitelji Dobranić. Uz stalno školovanje i praćenje suvremenih trendova u pčelarenju, ponosimo se našim proizvodima koje spremamo s ljubavlju i uvijek garantiramo njihovu vrhunsku kvalitetu.

 

zlica

 

Naše najveće priznanje su zadovoljni kupci koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda i koji nam se s povjerenjem obraćaju za savjet, pomoć i preporuku kad se radi o pčelinjim proizvodima. Današnje suvremeno doba prati analiza i kontrola kvalitete meda, pa naš med šaljemo na analizu u ovlaštene ustanove i laboratorije, iza čega slijede i mnoga priznanja:

 

onama-medalje

 

Isključivo radimo prema smjernicama i načelima HACCP sustava.
Naša daljnja misija je promocija zdravih proizvoda, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka, namijenjenih poboljšanju kvalitete života naših kupaca.

 

Naša misija je promocija zdravih proizvoda, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka, namenjenih poboljšanju kvaliteta života naših kupaca.