MEDENE MJEŠAVINE

mjesavine-vital-mixVITAL MIX

Mješavina naše najbolje četiri vrste meda: bagrem,cvjetni,lipa,kesten s dodatkom cvjetnog praha i propolisa. Vrlo je korisna za podizanje imuniteta i vitalnosti,gastritis,čir na želucu,slabokrvnost,protiv stresa,za jetru.za skidanje kolesterola.Pravilno se konzumira 1-3 žličice dnevno pola sata prije obroka po jedna žlica polako otapati u ustima ispod jezika,može rastopit u mlakom čaju ili mlijeku ne većoj temperaturi od 35C. Jedna žličica za djecu od 1 godine starosti.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi a preporuča se u hladnjaku 4-7C radi što duljeg rastapanja u ustima.Prije upotrebe promiješati. Rok upotrebe je do 2 godine

Napomena: Treba naglasit da cvjetni prah može izazvat burne reakcije kod osoba koje ne podnose pčelinje proizvode i sklonih alergijama.

Pakiranja: 450gr, 900gr


 

mjesavine-imuno-mixIMUNO MIX (pčelinja bomba)

Medna mješavina sastoji se isključivo od prirodnih organskih pčelinjih proizvoda odnosno četiri naših najboljih vrsta meda: bagrem, cvjetni, lipa, kesten s dodatkom cvjetnog praha, propolisa i matične mliječi čine formulu “pčelinje bombe” koja će sa svojim sa sastojcima i blagotvornim djelovanjem učiniti čuda za vaš imunitet.
Ako želite  lijek kojim ćete ponovo uspostavite svoj imunitet preko noći, onda Imuno Mix nije za vas, ali ako vjerujete da je najbolji lijek imati snažan imunitet, koji se može razvijati uzimanjem ukusnog i jednostavnog dodatka prehrani u roku od nekoliko tjedana, Imuno Mix je jedan od najjačih prirodnih pojačivača imunog sistema.

Česti problemi koji se javljaju zbog slabog imuniteta: kronične upale i temperatura, anoreksija, kronični proljev, gubitak težine, otečeni limfni čvorovi, kronični umor. Ili simptomi ozbiljnih infekcija: upala pluća, meningitis, encefalitis (upala mozga), rak. Vaš imunitet je ono što vam pomaže da se bori protiv bakterija, virusa i raka. I stari i mladi imaju slab imuni sistem (ali zbog potpuno različitih razloga).

1) Stres – Broj 1 uzročnik slabljenja Vašeg imuniteta. Direktna veza između slabljenja imuniteta i stresa je i znanstveno dokazana.
2) Nedostatak hranjivih tvari u tijelu – dobro poznati uzrok za nepravilan rad imunog sistema.

Svi sastojci koji se nalaze u Imuno Mixu nisu zamjena za uravnoteženu prehranu, ali smo zato prepoznali da naša ishrana nije ono što bi trebala biti u ovom modernom svijetu. Imuno Mix je specijalno formuliran. Jedan od sastojaka – propolis je poznat kao ubojica bakterija i virusa više nego bilo koji poznati antibiotik. Propolis pojačava u tijelu prirodne mehanizme borbe protiv bakterija i virusa. Zatim tu je i cvjetni prah , sa svih svojih 22 aminokiselina, koje tijelo samo ne može proizvesti, nego se moraju unositi putem ishrane. Na vrhu ovih sastojaka je Kraljica sve prirodne hrane: Matična Mliječ,koja je krcata hranjivim komponentama i sastojcima koji iznimno pojačavaju imunitet. Ona je idealna za svakog ko se oporavlja od bilo koje bolesti, operacije ili medicinskog tretmana, kao npr kemoterapija, koja Vas čini slabim. KONZUMIRATI 1-3 žličice dnevno pola sata prije obroka po jedna žlica polako otapati u ustima ispod jezika,može rastopit u mlakom čaju ili mlijeku ne većoj temperaturi od 35C. Jedna žličica za djecu od 1 godine starosti.

Čuvanje: na suhom i tamnom mjestu u hladnjaku 4-7 C radi što duljeg rastapanja u ustima. Prije upotrebe promiješati, najbolje upotrijebiti u roku 2 godine.

Napomena: Treba naglasit da cvjetni prah može izazvat burne reakcije kod osoba koje ne podnose pčelinje proizvode i sklonih alergijama.

Pakiranja: 450gr, 900gr


 

mjesavine-med-cimetMED I CIMET – kombinacija koja liječi

Utvrđeno je da mješavina meda i cimeta liječi mnoge bolesti. Ta kombinacija se koristili kao lijek već stoljećima. Cimet je jedan od najstarijih začina poznatih čovječanstvu, a povijest meda je stara gotovo koliko i čovječanstvo. Med i cimet imaju ljekovita svojstva koja ukoliko se pomiješaju daju lijek izvanredne moći, mirisa i okusa. Naša mješavina sastoji se od četiriju vrsta meda :bagrem, cvjetni, kesten, lipa s dodatkom cimeta u prahu i propolisa. Mješavina daje čudesan okus cimeta i prava je poslastica.

Primjena: Jedna žličica pola sata prije obroka tri puta dnevno polako otapati u ustima ili u čaju,mlijeku i mlakoj vodi ne veća temperatura od 40°C

Čuvanje:  na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. najbolje upotrijebiti u roku 2 godine.

Pakiranja: 450gr, 900gr


 

mjesavine-med-s-ljesnajcimaMED S LJEŠNJACIMA

Lješnjaci, kao visokoenergetska namirnica, uz vitamine B2, B6, nijacin, vitamin E, naročito su bogati vitaminom B1 koji ima važnu ulogu za jačanje živčanog sustava. Bagremov med, koji se ubraja među najcjenjenije vrste meda, djeluje smirujuće, otklanja posljedice nagomilanog stresa, pomaže kod nesanice te je lagan i blag. Spojem meda i lješnjaka dobivate vrhunski proizvod specifičnog i bogatog okusa.Uživajte u svojoj žlici meda uz bogatstvo okusa bagrema i lješnjaka te očuvajte svoje zdravlje! Prava poslastica kao namaz na kruhu ili palačinkama obožavaju ga djeca a i odrasli.(mamac za djecu koja ne vole med)

Napomena: treba naglasit da lješnjaci mogu izazvat burne reakcije kod osoba sklone alergijama.

Čuvanje: na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Najbolje upotrijebiti u roku 2 godine.

Pakiranja: 450gr, 900g